Hopp til innholdet

Vi på Ørnhaug Besøk og Aktivitetstun har i utgangspunktet åpent hver eneste ferie/fridag fra og med vinterferien til Halloween. Det innebærer hver eneste helg og ordinære fridager skolene i regionen har.

Vårt konsept innebærer at vi ikke driver med kiosksalg, men inkludert i inngangsbilletten kan fritt forsyne seg av is/brus /kaffe/bakevarer osv. Vi har en mengde griller med fyr i, så pølsene tar en med selv.

En trenger ikke bestille plass, og en betaler i inngangen. Så lenge man har hunder i bann, er også 4 beinte velkomne.

Vi har en hel del dyr på Ørnhaug.
Papegøyer, hester, esler, slanger, høner, grise, kaniner, påfugler, geiter osv for å nevne noe. En del av disse dyrene går fritt i tunet. Og det er viktig at foresatte bidrar til å sette grenser for barna når det gjelder respekt for dyrene vi har her på tunet.

Vi har mye forskjellige aktiviteter som blant annet Norges største hoppepute, trampoliner, gullgraving, store trøbiler og utendørs spill og andre aktiviteter. Innimellom kommer Vollen Gård på besøk med rideskolen og vi har riding.

Det er lagt til rette for å kunne sitte under tak om det skulle komme noen dråper. Og vi har tilrettelagt toaletter også for rullestol.

Barnehager og SFO har vi en del besøk av, så ta gjerne kontakt for et tilbud og forslag til gjennomføring av en aktivitetsdag.

Stavanger kommune har brukt tunet i både 2022 og 2023 i forbindelse med gjennomføring av fiks ferdig ferie med ca 2.000 barn.

Før jul har flere selskap julearrangement hos oss i 2023. I 2022 var Aker BP hos oss for første gang med 500 deltakere på julegrøt, gløgg, juleverksted, riding og live musikk. I år skal Aker BP gjøre det samme på tunet og flere andre selskap det samme. Fortsatt noen ledige datoer.